Architektura Ciechanowa - forum dyskusyjne

Forum dyskusyjne strony ArchitekturaCiechanowa.pl
Rozmawiamy o historii oraz o aktualnych zmianach w przestrzeni naszego miasta.

Nie jesteś zalogowany na forum.

Ogłoszenie

#1 01-09-2025 12:07

jamli
Użytkownik
Data rejestracji: 06-11-2024
Liczba postów: 105

Salon w Warszawie (problemy skórne)

Dziewczyny, czy możecie polecić jakiś salon w Warszawie, gdzie robią skuteczne zabiegi na problemy skórne? Borykam się z cerą od lat, próbowałam już różnych kosmetyków i suplementów, ale efekty są średnie i myślę nad czymś mocniejszym niż sama pielęgnacja.

#2 02-09-2025 06:21

Ghosta
Użytkownik
Data rejestracji: 04-04-2025
Liczba postów: 59

Odp: Salon w Warszawie (problemy skórne)

U mnie podstawą jest suplementacja – cynk, kurkuma, witamina C, kwasy omega, no i probiotyk Joy Day. Do pielęgnacji stosuję żel CeraVe z kwasem salicylowym (jak tonik), a w razie pogorszenia się cery czasem srebro koloidalne. Do tego serum Bielenda Professional z wit. C, a z tej samej serii krem odbudowujący barierę hydrolipidową. Jak wyskoczy coś mocniejszego, to punktowo olejek z drzewa herbacianego 100%. Na noc świetnie sprawdza się retinol z Pharmaceris, w sezonie jesień–wiosna krwawy peeling The Ordinary i oczywiście Acne Derm.

Ale jeśli chodzi o mocniejsze efekty, to warto rozważyć zabiegi – szczególnie fototerapię i laser tulowy. To naprawdę daje zauważalne rezultaty, których nie osiągniesz samą pielęgnacją. Możesz zerknąć tutaj: https://estebelle.com.pl/zabiegi/fotote … er-tulowy/
– tam masz opisane, jak to działa i od razu możesz się umówić w Warszawie.

Stopka

Forum oparte na FluxBB